Karin van Ulft

WELZIJNSPRAKTIJK CORPOSANO, Voeding en Welzijn Helmond, HSP-Café

www.welzijnspraktijkcorposano.nl/

Karin van Ulft

Karin van Ulft

Mijn eigen ervaring heeft ertoe geleid dat ik mijn welzijnspraktijk begonnen ben om andere mensen bewust te maken wat voor invloed voeding, levensstijl en beweging kan hebben op je levenskwaliteit. Weet dat het is nooit te laat om aan je gezondheid en levensvreugde te gaan werken en daar zou ik je graag bij helpen.

Hoe ziet die hulp er dan uit: door middel van 1 op 1 coaching gaan we samen werken aan jou persoonlijke gezondheidswensen.

De coaching start altijd met een gratis kennismakingsgesprek om duidelijk te krijgen wat je wensen zijn en hoe ik je daarbij kan begeleiden. Spreekt dit je aan dan gaan we kijken wat jij nodig hebt om deze wensen te kunnen vervullen. Door middel van bewustwording van voeding, levensstijl en beweging ga je zelf ervaren wat de invloed kan zijn op je lichaam. Bewustwording kan er voor zorgen dat je de rest van je leven van een gezond energiek lichaam kunt genieten.


Wil je meer informatie? Dan kun je via het contactformulier jouw belangstelling kenbaar maken. Je kunt natuurlijk ook mailen: info@welzijnspraktijkhelmond.nl of bellen: 06 -1470 1122.judithvanhelvoirt_klf

Welzijnspraktijk Helmond
HSP-café (OKC)
Judith van Helvoirt

Adres Welzijnspraktijk:
Mercuriuslaan 66,
5702 TR Helmond
KvKnr.: 51665964

Adres Ouder Kind Centrum Europaweg 99, Helmond

TEAM Voeding en Welzijn:
Meer dan 80 welzijnscoaches in Nederland!
dreamteam

TEAM HSP-café:

Loes Hermans Marjan Lambregtsloes-vriens3karin-van-ulft-2

Team Versterken?

facebook-button

“Wat mij het meest heeft geraakt, is de verbinding die ik voelde met iedereen. De manier waarop jullie vanuit liefde werken aan jullie passie!”

“Een warm bad. Wat een cadeautjes!”

“Veel waardevoller nog dan mijn gezondheidsresultaat is de aandacht, energie en liefde van mijn coach!”

“Sinds ik weet dat ik hoog sensitief ben, kijk ik heel anders naar mezelf. En ik blijk niet de enige te zijn…!”