HSP cafe Helmond, Blog van Karin van Ulft

www.welzijnspraktijkcorposano.nl/

Vorig jaar (2015) is mijn goede vriendin en collega Judith van Helvoirt van Welzijnspraktijk Helmond met het idee van een HSP cafe in Helmond gekomen. Samen met nog twee andere lieve vriendinnen zijn we hiermee aan de slag gegaan.

1 vrijdagmiddag in de maand staat van 16 tot 19 uur de deur open voor gevoelige mensen. We bieden een veilige en rustige omgeving om andere te ontmoeten en kennis te maken met andere unieke mensen. Zelf vind ik het iedere keer weer spannend hoe het zal zijn. Ik heb dan het gevoel dat ik, als mede organisator, iets moet doen of klaar moet staan voor een ander. Het mooie is dat juist als ik dit om wat voor reden niet kan de mooiste dingen kunnen en mogen ontstaan. Ik leer iedere keer ook weer heel veel van mezelf en deze gevoelig kant van mezelf.

Vroeger (zo’n 17 jaar geleden) heb ik de stempel Bordeline gekregen, later heb ik ontdekt dat dit niet klopte maar HSP moest zijn. En dan niet als stempel maar als kwaliteit. Inmiddels ben ik trots op mijn gevoelige unieke kant en leer ik het ook te gebruiken als kracht. Dingen die ik eerst van mezelf veroordeelde, omarm ik nu en leer ervan. Steeds makkelijker kan ik de rust nemen die ik zo nodig heb om weer verder te kunnen.

blog-hsp-karin-van-ulft

Afgelopen vrijdag stonden we met een interview in de krant en het mooie was dat er die zelfde dag ook een HSP cafe was. Tot onze grote verrassing kwamen er veel mensen die we niet kende. Mensen die het in de krant hadden gelezen of door vrienden of familie gewezen waren op het artikel. Mooie mensen die blij waren met deze plek in Helmond. Er stond zelfs een moeder met twee kindjes op de stoep met de vraag of er ook iets voor haar kinderen te doen was. Het is een wens van ons team om een Kinder HSP cafe te starten en we zijn hard bezig met het realiseren hiervan.

Vanaf 1 maart gaan we met een groep van 9 collega’s samen werken om oa dit mogelijk te maken. We hebben de wens om meer mensen bewust te maken van Voeding, Levensstijl en beweging. Om zo de kwaliteit van leven te verbeteren o.a. als je hoog gevoelig (HSP) bent.


Wil je meer informatie? Dan kun je via het contactformulier jouw belangstelling kenbaar maken. Je kunt natuurlijk ook mailen: info@welzijnspraktijkhelmond.nl of bellen: 06 -1470 1122.judithvanhelvoirt_klf

Welzijnspraktijk Helmond
HSP-café (OKC)
Judith van Helvoirt

Adres Welzijnspraktijk:
Mercuriuslaan 66,
5702 TR Helmond
KvKnr.: 51665964

Adres Ouder Kind Centrum Europaweg 99, Helmond

TEAM Voeding en Welzijn:
Meer dan 80 welzijnscoaches in Nederland!
dreamteam

TEAM HSP-café:

Loes Hermans Marjan Lambregtsloes-vriens3karin-van-ulft-2

Team Versterken?

facebook-button

“Wat mij het meest heeft geraakt, is de verbinding die ik voelde met iedereen. De manier waarop jullie vanuit liefde werken aan jullie passie!”

“Een warm bad. Wat een cadeautjes!”

“Veel waardevoller nog dan mijn gezondheidsresultaat is de aandacht, energie en liefde van mijn coach!”

“Sinds ik weet dat ik hoog sensitief ben, kijk ik heel anders naar mezelf. En ik blijk niet de enige te zijn…!”