Je energie gedurende de dag bewaren.

Blog van Karin van Ulft

www.welzijnspraktijkcorposano.nl/

Vrijdag 27-5-2016

photo-1458501534264-7d326fa0ca04

Wat een bijzondere dag weer vandaag. Het is nu 18:26 en ik kom net thuis na een lange drukke dag werken en voel me kiplekker. Heel fijn om te mogen ervaren. Als HSP’er verlies ik snel mijn energie en ben aan het einde van de dag leeg. Dit is sinds ik in mijn eigen praktijk werk al veel minder dan eerst maar toch heb ik nog van die dagen dat het me weer gebeurt. Van het ene op het andere moment compleet leeg.

Ik weet dat het anders kan en dat ik daar ook zelf voor kan zorgen maar vaak is het een proces van vallen en opstaan om iets te leren en dus te veranderen.

Vandaag hadden we met het team van Welzijnscoaches een workshop Energie en Balans met Jan Hermans georganiseerd. Dit doen we iedere maand. Deze keer heb ik mee geholpen met het verzorgen van de hapjes en drankjes gedurende de dag. Door dat ik weer bewuster met dit stuk bezig was ben ik me gedurende de dag zelf in balans gaan zetten. Dit heb ik een aantal jaren geleden geleerd van Jan Hermans. Jan kan op een duidelijk manier vertellen of en waar je uit balans bent. Je leert je te aarden, je charkra’s te openen en je aura te sluiten en op deze manier hoef je geen last te hebben van ‘shit’ die andere bij zich dragen.

http://janhermans.nu/

cropped-kopafbeeldingcompleet112

Iedere morgen en iedere avond doe ik het ‘dansje van Jan’ om deze balans te houden. Maar ik vergeet wel eens om me gedurende de dag in balans te zetten. Omdat ik veel mensen op een dag zie en ook veel gevoelige mensen heb ik de neiging om met hun te vervloeien en zo mijn energie te verliezen. Als ik me hier bewust van ben kan ik me voor een afspraak afschermen, hier merkt de ander niets van het is gewoon iets wat mij mijn energie laat behouden.

imgres6

Vandaag heb ik dit weer een aantal keren tussendoor gedaan met als resultaat dat ik me nu nog goed voel. Het is zo fijn om dit te mogen voelen als je al jaren niet anders weet dat je aan het einde van de dag bent uitgeput.

Herken jij je iets in dit verhaal of wil je meer weten neem dan contact met me op of kom een keer gezellig naar ons HSP café. Tijdens het HSP cafékun je andere ontmoeten maar je moet helemaal niets. Voor sommige bezoekers is het al voldoende om aanwezig te zijn.

De volgende keer is op vrijdag 17-6 van 16 tot 19 uur.


Wil je meer informatie? Dan kun je via het contactformulier jouw belangstelling kenbaar maken. Je kunt natuurlijk ook mailen: info@welzijnspraktijkhelmond.nl of bellen: 06 -1470 1122.judithvanhelvoirt_klf

Welzijnspraktijk Helmond
HSP-café (OKC)
Judith van Helvoirt

Adres Welzijnspraktijk:
Mercuriuslaan 66,
5702 TR Helmond
KvKnr.: 51665964

Adres Ouder Kind Centrum Europaweg 99, Helmond

TEAM Voeding en Welzijn:
Meer dan 80 welzijnscoaches in Nederland!
dreamteam

TEAM HSP-café:

Loes Hermans Marjan Lambregtsloes-vriens3karin-van-ulft-2

Team Versterken?

facebook-button

“Wat mij het meest heeft geraakt, is de verbinding die ik voelde met iedereen. De manier waarop jullie vanuit liefde werken aan jullie passie!”

“Een warm bad. Wat een cadeautjes!”

“Veel waardevoller nog dan mijn gezondheidsresultaat is de aandacht, energie en liefde van mijn coach!”

“Sinds ik weet dat ik hoog sensitief ben, kijk ik heel anders naar mezelf. En ik blijk niet de enige te zijn…!”