Afvallen en bewegen in en rondom Helmond

fitmierlo24Fitclub Mierlo is een initiatief van Welzijnscoaches in Mierlo e.o. Wij begeleiden al jaren mensen in onze Welzijnspraktijken op het gebied van Voeding, Levensstijl en Beweging. We vinden dat de tijd is aangebroken om onze krachten te bundelen en meer mensen bewuster te maken én in beweging te krijgen.

In een maatschappij waarin ieders tijd kostbaar is, willen we zoveel mogelijk elementen samenbrengen: bewustwording, gezonde & actieve levensstijl, sociale contacten, ontspanning en plezier. Dit allemaal voor een hele aantrekkelijk bedrag. Want als iets leuk en betaalbaar is, dan houd je het ook vol en kun je het makkelijk integreren in je huidige levenssituatie.


Wil je meer informatie? Dan kun je via het contactformulier jouw belangstelling kenbaar maken. Je kunt natuurlijk ook mailen: info@welzijnspraktijkhelmond.nl of bellen: 06 -1470 1122.judithvanhelvoirt_klf

Welzijnspraktijk Helmond
HSP-café (OKC)
Judith van Helvoirt

Adres Welzijnspraktijk:
Mercuriuslaan 66,
5702 TR Helmond
KvKnr.: 51665964

Adres Ouder Kind Centrum Europaweg 99, Helmond

TEAM Voeding en Welzijn:
Meer dan 80 welzijnscoaches in Nederland!
dreamteam

TEAM HSP-café:

Loes Hermans Marjan Lambregtsloes-vriens3karin-van-ulft-2

Team Versterken?

facebook-button

“Wat mij het meest heeft geraakt, is de verbinding die ik voelde met iedereen. De manier waarop jullie vanuit liefde werken aan jullie passie!”

“Een warm bad. Wat een cadeautjes!”

“Veel waardevoller nog dan mijn gezondheidsresultaat is de aandacht, energie en liefde van mijn coach!”

“Sinds ik weet dat ik hoog sensitief ben, kijk ik heel anders naar mezelf. En ik blijk niet de enige te zijn…!”